PRX T33

Vill du få mer spänst, blir av med pigmenteringar och jämnare hudton så är PRX T33 en behandling för dig. PRX är den nya generationens TCA-peel som gör att man kan göra behandlingen under alla årstider utan någon återhämtningstid som tex hudfjällning. Det är en utmärkt behandling för torrhy med finare linjer i ansiktet. Behandlingen har ingen återhämtningstid och du upplever direkt att du får en fin lyster samt fukt i huden. Det går bra att vara i solen efter behandlingen, dock är det viktigt med hög SPF skydd för att förbygga så att nya pigmenteringar och fina linjer inte uppkommer. För att få bästa resultat rekommenderas en kur på 3 gånger med cirka 4 veckor mellan behandlingarna.

Hur går behandlingen till?

Huden rengörs och vi förbereder huden med en special vätska för att ge den bästa effekt av TCA-peelingen. Efter att vi preparerat huden masseras PRX peelingen in i huden på ett väldigt systematiskt sätt och man masserar in ca 3 lager av peelingen beroende på vad din hud klarar av. Du får sedan ligga med peelingen i cirka 2-3 minuter innan den tvättas av. Under tiden som peelingen är på kan du uppleva en stickande känsla, detta är bara ett tecken på att peelingen är aktiv. Efter att vi tvättat av peelingen får du ligga med en svalkande mask i ca 10 minuter. Du kommer genast efter behandlingen uppleva ökad lyster och fuktbalans i huden.

Att tänka på inför behandling

Du ska inte ha en infektion eller feber 
Du ska inte ha något sår på huden
Du får inte vara gravid eller amma

Att tänka på efter behandling 

Undvika att ta på det behandlade området samt använda smink i 6 timmar efter behandlingen. 
Drick ej alkohol 48 timmar efter injektion pga risk för ökad svullnad.
Undvik att träna 24 timmar efter behandling.
Undvik extrem hetta eller kyla.
Undvika direkt solljus, använd gärna solskydd med hög spf. (det går bra att vara i solen men vi rekommenderar alltid att inte sola ansiktet aktivt utan spf)

Priser

– Ansikte1500kr
– Ansikte + hals1900kr
– Ansikte + hals + dekolletage2200kr

Vanliga frågor och svar om PRX T33

Vilka är biverkningarna av PRXT33?

De vanligaste biverkningarna av PRXT33 är lätt rodnad i det behandlade området.

Kostnadsfri konsultation

För att du ska få precis det resultat och den upplevelse du söker erbjuder vi 15 minuter kostnadsfri konsultation. Vi pratar igenom dina mål, önskningar och förutsättningar och kommer tillsammans fram till en rekommenderad plan- och behandling.