Profhilo

Profhilo är en perfekt behandling för hud som förlorat sin spänst och elasticitet med tiden. Profhilo är en så kallad bioremodullerare. Den innehåller höga halter hyaluronsyra som inte bygger volym utan som istället frigör hyaluronsyra jämnt i huden under loppet av cirka 28 dagar. Detta bidrar till att återfukta huden på djupet genom att höja hyaluronsyrahalten i dermis. Profhilo har en lyftande och åtstramande effekt, minimerar linjer och återskapar hudens fasthet. Profhilo stimulerar ända ner i stamcellsnivå och får kroppen att bilda nytt kollagen och elastin samtidigt som den ger en långsam frisättning av hyaluronsyra i dermis. Behandlingen går utmärkt att kombinera med filler och botox. Behandlingen görs som en kur på 3 gånger, se information längst ner på sidan.


Områden som kan behandlas med Profhilo

Att tänka på inför behandling

Du ska inte ha en infektion eller feber 
Du ska inte ha något sår kring behandlingsområdet
Du får inte vara gravid eller amma 
För att minska risken för blödning och blåmärken kan man undvika NSAID preparat (tex Ipren) samt omega 3 och omega 6 ca en vecka innan behandling.

Att tänka på efter behandling 

Undvika att ta på det behandlade området samt använda smink i 6 timmar efter behandlingen 
Drick ej alkohol 48 timmar efter injektion pga risk för ökad svullnad
Undvik att träna 48 timmar efter behandling
Undvik extrem hetta eller kyla tills svullnaden har lagt sig 
Undvika direkt solljus ca 2 veckor, använd gärna solskydd med hög spf 

Hållbarhet

Behandlingen får bäst resultat när man gör en kur på 3 gånger. Efter första behandlingen väntar man 4 veckor och sedan 6 månader för tredje behandlingen. Därefter kan man göra en behandling en gång per halvår för att bibehålla resultatet alternativt göra en kur 1 gång per år. Det beror på vilka förutsättningar som finns samt önskat resultat

Pris

Profhilo2500kr
Profhilo kur 3 behandlingar 6500kr

Kostnadsfri konsultation

För att du ska få precis det resultat och den upplevelse du söker erbjuder vi 15 minuter kostnadsfri konsultation. Vi pratar igenom dina mål, önskningar och förutsättningar och kommer tillsammans fram till en rekommenderad plan- och behandling.