Klinik Zi
Org.nr: 559221-9785
Vretgränd 8 753 22 Uppsala

Kontakt
Telefon: 070-400 45 04
Mail: info@klinikzi.com

Profhilo

Profhilo är en perfekt behandling för hud som förlorat sin spänst och elasticitet med åldern. Profhilo är en så kallad bioremodullerare. Den innehåller höga halter hyaluronsyra som inte bygger i volym utan som istället frigör hyaluronsyra jämnt i huden under loppet av 28 dagar. Detta bidrar till att återfukta huden på djupet genom att höja hyaluronsyrahalten i dermis, har en lyftande och åtstramande effekt, minimerar linjer och återskapar hudens fasthet. Profhilo stimulerar ända ner i stamcellsnivå och får kroppen att bilda nytt kollagen och elastin samtidigt som den ger en långsam frisättning av hyaluronsyra i dermis. Behandlingen går utmärkt att kombinera med filler och botox. Behandlingen görs som en kur, se information längst ner på sidan.


Områden som kan behandlas med Profhilo

Att tänka på inför behandling

Du ska inte ha en infektion eller feber 
Du ska inte ha något sår kring behandlingsområdet
Du får inte vara gravid eller amma 
För att minska risken för blödning och blåmärken kan man undvika alkohol och NSAID preparat som ipren ca en vecka före behandling, samt omega 3 och omega 6 ca två veckor före behandling. 

Under och efter behandlingen

Kunden bedövningskräm under tiden som en hälsodeklaration fylls i. Vanliga biverkningar som man kan förvänta sig är rodnad, svullnad och i vissa fall även blåmärken. Symtomen är övergående, vanligtvis mellan 1-7 dagar. 

Att tänka på efter behandling 

Undvika att ta på det behandlade området samt använda smink i 6 timmar efter behandlingen 
Drick ej alkohol 48 timmar efter injektion pga risk för ökad svullnad
Undvik att träna 24 timmar efter behandling
Undvik extrem hetta eller kyla tills svullnaden har lagt sig 
Undvika direkt solljus ca 2 veckor, använd gärna solskydd med hög spf 

Hållbarhet

Behandlingen görs 2-3 gånger med fyra veckors mellanrum, därefter en gång per halvår för att bibehålla resultatet.

Pris

Profhilio2500kr

Kostnadsfri konsultation

För att du ska få precis det resultat och den upplevelse du söker erbjuder vi 15 minuter kostnadsfri konsultation. Vi pratar igenom dina mål, önskningar och förutsättningar och kommer tillsammans fram till en rekommenderad plan- och behandling.