Profhilo

Profhilo är en perfekt behandling för hud som förlorat sin spänst och elasticitet med tiden. Profhilo är en så kallad bioremodullerare. Den innehåller höga halter hyaluronsyra som inte bygger volym utan som istället frigör hyaluronsyra jämnt i huden under loppet av cirka 28 dagar. Detta bidrar till att återfukta huden på djupet genom att höja hyaluronsyrahalten i dermis. Profhilo har en lyftande och åtstramande effekt, minimerar linjer och återskapar hudens fasthet. Profhilo stimulerar ända ner i stamcellsnivå och får kroppen att bilda nytt kollagen och elastin samtidigt som den ger en långsam frisättning av hyaluronsyra i dermis. Behandlingen går utmärkt att kombinera med filler och botox. Behandlingen görs som en kur på 3 gånger, se information längst ner på sidan.


Områden som kan behandlas med Profhilo

Att tänka på inför behandling

Du ska inte ha en infektion eller feber.
Du ska inte ha något sår kring behandlingsområdet.
Du får inte vara gravid eller amma.
För att minska risken för blödning och blåmärken kan man undvika NSAID preparat (tex Ipren) samt omega 3 och ca en vecka innan behandling.

Att tänka på efter behandling 

Undvika att ta på det behandlade området samt använda smink i 6 timmar efter behandlingen.
Drick ej alkohol 48 timmar efter injektion pga risk för ökad svullnad.
Undvik att träna 48 timmar efter behandling.
Undvik extrem hetta eller kyla tills svullnaden har lagt sig. 
Undvika direkt solljus ca 2 veckor, använd gärna solskydd med hög spf.

Hållbarhet

Behandlingen får bäst resultat när man gör en kur på 3 gånger. Efter första behandlingen väntar man 4 veckor och sedan 6 månader för tredje behandlingen. Därefter kan man göra en behandling en gång per halvår för att bibehålla resultatet alternativt göra en kur 1 gång per år. Det beror på vilka förutsättningar som finns samt önskat resultat

Pris

Profhilo2500kr
Profhilo kur 3 behandlingar 6500kr

Vanliga frågor och svar om Profhilo


Vad är Profhilo?

Profhilo är en injicerbar produkt som innehåller hyaluronsyra. Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne i kroppen som hjälper till att hålla huden hydrerad och ge den volym.

Hur fungerar Profhilo?

Resultat syns omgående och efter ca två till tre dagar har oftast eventuell svullnad försvunnit.
När Profhilo injiceras i huden binder den sig till vattenmolekyler. Detta hjälper till att återfukta huden på djupet. Profhilo stimulerar också produktionen av kollagen och elastin vilket hjälper till att förbättra hudens struktur och elasticitet.

Vilka är biverkningarna av Profhilo?

De vanligaste biverkningarna av Profhilo är rodnad, svullnad och blåmärken vid injektionsstället. Dessa biverkningar är oftast milda och försvinner inom några dagar. Mer allvarliga biverkningar är sällsynta men kan inkludera infektioner, ärrbildning och allergiska reaktioner.

Vilka områden kan behandlas med Profhilo?

Ansikte, hals, dekolletage och händer är vanliga områden där vi kan behandla med Profhilo.

Vad ska jag tänka på inför en behandling med Profhilo?

Du ska inte ha en infektion eller feber.
Du ska inte ha något sår i området vi ska behandla.
Du får inte vara gravid eller amma.
För att minska risken för blödning och blåmärken kan man undvika NSAID preparat (tex Ipren) samt omega 3 ca en vecka innan behandling.

Vad ska jag tänka på efter en behandling med Profhilo?

Undvik att ta på det behandlade området samt använda smink i 6 timmar efter behandlingen.
Drick ej alkohol 48 timmar efter injektion pga risk för ökad svullnad.
Undvik att träna 48 timmar efter behandling pga risk för ökad svullnad.
Undvik extrem hetta eller kyla tills svullnaden har lagt sig.
Undvik direkt solljus ca 2 veckor efter behandlingen, använd gärna solskydd med hög spf.

Hur länge håller Profhilo?

Resultatet är individuellt och beror på dina förutsättningar. Behandlingen får bäst resultat när man gör en kur på 3 gånger. Efter första behandlingen väntar man 4 veckor och sedan 3-6 månader för tredje behandlingen. Därefter kan man göra en behandling en gång per halvår för att bibehålla resultatet alternativt göra en kur 1 gång per år.

Kostnadsfri konsultation

För att du ska få precis det resultat och den upplevelse du söker erbjuder vi 15 minuter kostnadsfri konsultation. Vi pratar igenom dina mål, önskningar och förutsättningar och kommer tillsammans fram till en rekommenderad plan- och behandling.