Våra behandlingar

Fillers

Fillers som används på kliniken består av hyaluronsyra. Detta ämne finns naturligt i kroppen och medverkar till att ge huden fukt och volym. Med åldern minskar den naturliga hyaluronsyran och vi förlorar volym och spänst.

Vi behandlar över tio olika områden med Fillers.

Läs mer om våra filler behandlingar via knappen nedan.

Fillers läppar Uppsala

Botox

Botulinumtoxin typ A (botox), är ett läkemedel och används både i medicinskt syfte vid exempelvis huvudvärk och tandgnissling samt vid estetiskt syfte för oönskade rynkor.

Det finns flera olika områden som går att behandla med Botulinumtoxin.

Läs mer om våra botulinumtoxin-behandlingar via knappen nedan.

Botox Uppsala

Profhilo

Profhilo är en så kallad bioremodullerare. Den innehåller höga halter hyaluronsyra som inte bygger i volym utan som istället frigör hyaluronsyra jämnt i huden under loppet av 28 dagar.

Profhilo kan med fördel användas på flera delar av kroppen.

Läs mer om profhilo-behandlingar via knappen nedan.

Profhilo Uppsala

PRF/PRP

PRF/PRP står för Platelet Rich Fibrin/Plasma. Det är en 100% naturlig behandling utan biverkningar som andra icke kroppsegna produkter kan ha. Vid en PRF/PRP behandling används tillväxtfaktorer från ditt eget blod utan att man lägger till några som helst tillsatser.

PRF/PRP används vid håravfall/tunnhårighet samt för att bygga kollagen och elastin i ansiktet/huden, underögonen och dekolletage.

Läs mer om PRF/PRP behandlingar via knappen nedan.

PRP Uppsala Klinik Zi

Microneedling

Microneedling är en behandling där man arbetar djupgående med nålar i ansiktet för att öka hudens produktion av kollagen. Genom att skapa en kontrollerad skada med nålar så börjar kroppen att reparera skadan som gör att celler i huden börjar producera nytt kollagen som ger resultatet av en finare hud struktur och ökad spänstighet i huden.

Läs mer om microneedling-behandling via knappen nedan.

Microneedling Uppsala

Ansiktsbehandlingar

Individanpassad behandling för din hud. Vi erbjuder olika behandlingar baserat på dina behov med fokus på resultat. Allt från uppfräschning av huden, djuprengöring av porer, avancerad peeling samt behandlingar för envisa pigmenteringar.

Läs mer om behandlingar via knappen nedan och på vår bokningssida

Ansiktsbehandling uppsala

Laser hårborttagning

Är du trött på att raka dig, hud med stubb och inåtväxta hårstrån? Då är permanent hårborttagning för dig! Du slipper alla smärtsamma hårborttagnings metoder som vaxning och epilering,

Läs mer om hårborttagning med laser via knappen nedan och på vår bokningssida

Laser uppsala

PRX T 33

Vill du få mer spänst, bli av med pigmenteringar och jämnare hudton så är PRX T33 en behandling för dig. PRX är den nya generationens TCA-peel som gör att man kan göra behandlingen under alla årstider utan någon återhämtningstid som tex hudfjällning. Det är en utmärkt behandling för torrhy med finare linjer i ansiktet.

Läs mer om PRX T33 via knappen nedan.

PRX T33 Uppsala

Microbotox

En behandling med micobotox innebär att botox blandas med NCTF vitamincoctail som innehåller hyaluronsyra och 59 aktiva ingredienser, bland annat i form av vitaminer, aminosyror, koenzymer och nukleinsyror. 

Läs mer om microbotox-behandling via knappen nedan.

Micro botox uppsala

Kostnadsfri konsultation

För att du ska få precis det resultat och den upplevelse du söker erbjuder vi 15 minuter kostnadsfri konsultation. Vi pratar igenom dina mål, önskningar och förutsättningar och kommer tillsammans fram till en rekommenderad plan- och behandling.