Klinik Zi
Org.nr: 559221-9785

 • Kungsängsgatan 93a 75318 Uppsala
 • Kontakt
  Telefon: 070-400 45 04

  Mail: info@klinikzi.com

  Ansikte som visar vilka områden som man kan behandla med fillers

  Fillers

  Fillers som används på kliniken består av hyaluronsyra. Detta ämne finns naturligt i kroppen och medverkar till att ge huden fukt och volym men som minskar med åldern. Detta är en av orsakerna till att volymen i ansiktet minskar samt att rynkor uppstår. En injektionsbehandling med hyaluronsyra kan hjälpa till att återställa den förlorade volymen eller få en volymökning på områden man önskar. På Kliniken används främst Stylage, och Teosyal. Vilken filler som används baseras bland annat på vilket område som ska behandlas samt vilken produkt som behandlaren bedömer mest lämplig för just dina behov och individuella förutsättningar. 

  Att tänka på inför behandling

  Du ska inte ha en infektion eller feber 
  Du ska inte ha några sår vid behandlingsområdet
  Du får inte vara gravid eller amma 
  För att minska risken för blödning och blåmärken kan man undvika alkohol och NSAID preparat som ipren ca en vecka före behandling, samt omega 3 och omega 6 ca två veckor före behandling. 

  Under och efter behandlingen

  Besöket startar alltid med en genomgång av behandlingen. Därefter får kunden bedövningskräm under tiden som en hälsodeklaration fylls i. Vanliga biverkningar som man kan förvänta sig är rodnad, svullnad och i vissa fall även blåmärken. Symtomen är övergående, vanligtvis mellan 1-7 dagar men slutresultaten har man först efter ca två veckor. 

  Att tänka på efter behandling 

  Undvika att ta på det behandlade området samt använda smink i 6 timmar efter behandlingen. 
  Drick ej alkohol 48 timmar efter injektion pga risk för ökad svullnad.
  Undvik att träna 48 timmar efter behandling.
  Undvik extrem hetta eller kyla tills svullnaden har lagt sig. 
  Undvika direkt solljus ca 2 veckor, använd gärna solskydd med hög spf. 

  Hållbarhet

  En fillersbehandling är inte permanent. Hyaluronsyra bryts naturligt ner med tiden och effekten kan vara mellan fyra och arton månader. Varaktigheten beror främst på behandlingsområde och vilken filler som används men även på individuella skillnader såsom ålder, rökning, livsstil mm. Behandlas man regelbundet kvarstår dock effekten längre för varje behandling. Första gången man gör en behandling rekommenderas att man gör en ny behandling inom tre månader för att få ett så varaktigt resultat som möjligt. Fillers behandlingarna utförs i Uppsala. 

  Priser för fillers

  Läppar 0,5ml1900kr
  Läppar 1ml2500kr
  Näsa2800kr
  Näsa (återbesök inom 2 mån)2300kr
  Tear trough2800kr
  Kinderfrån 2900kr
  Käklinje/Hakafrån 2900kr
  Nasolabialaveck, Marionettlinjerfrån 2500kr
  Handföryngring4000kr
  Hyalase (Borttagning av fillers)2000kr

  Kostnadsfri konsultation

  För att du ska få precis det resultat och den upplevelse du söker erbjuder vi 15 minuter kostnadsfri konsultation. Vi pratar igenom dina mål, önskningar och förutsättningar och kommer tillsammans fram till en rekommenderad plan- och behandling.